bel voor een afspraak: 06-13887709 | 0599-795154 info@bewegingenvitaliteit.nl

Praktische informatie

Het consult

Wanneer u een afspraak maakt, ontvangt u een bevestigingsbrief met de plaats en tijd waarop ik u verwacht. Ook staat daarin informatie over de betaling. U ontvangt voor uw eerste afspraak een intake-formulier via de mail.

Een consult voor volwassenen duurt ongeveer drie kwartier, voor babies en kinderen duurt een consult een half uur. De frequentie van de consulten is ongeveer éénmaal per 2-8 weken.

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie, N.R.O. en mag de titel D.O. (Diploma Osteopathie) voeren. De titel en registratie zijn van belang voor de vergoeding door zorgverzekeraars. De meeste zorgverzekeraars vergoeden –een deel van- de consulten. Het betekent ook dat de beroepscode en het klachtenreglement van het NRO op mij van toepassing zijn, beide zijn in te zien in de wachtruimtes.

 

De prijs voor een consult van ongeveer 45 min. €75,- incl.  BTW
De prijs voor een
baby-/kinderconsult (ongeveer een half uur) €50,- incl. BTW

Mocht de prijs voor u een doorslaggevende reden is om geen afspraak te maken, neem dan contact met mij op.


Verwijzing en samenwerking

Osteopathie is gebaseerd op reguliere medische kennis. Een osteopaat heeft een zesjarige HBO-opleiding gevolgd, hierdoor kan een osteopaat op gelijk niveau communiceren met andere specialismen binnen de gezondeidszorg. Een verwijzing van de huisarts is in principe niet nodig; samenwerking met artsen stelt de osteopathie wel zeer op prijs. Als u wilt, stel ik na het eerste consult een brief op voor uw huisarts of specialist. Hierin leg ik uit welke osteopathische dysfuncties ik gevonden heb, wat de relatie is met uw klacht en welke verwachting ik heb ten aanzien van het vervolg van de behandeling. 

Behandelplaats

Borger 
In Borger werk ik in het Wellness Centre aan de IJzertijdstraat 11, 9531 RA, de IJzertijdstraat is in Borger-West. 
Hier werk ik op maandag, donderdag, vrijdag en regelmatig ook op zaterdag.

Klik hier voor de digitale routebeschrijving 

Route: Wanneer u deze wijk inrijdt, gaat u rechtdoor, de doodlopende straat in, dit is de IJzertijdstraat. Het eerste pand aan uw linkerkant is Wellness Centre Borger. Aan de achterzijde is een parkeerplaats. 

praktische informatie - index image - Praktische informatie